Ecco-Shoes.ro

Briosele sunt bune si in varianta dulce dar si in varianta sarata- numai buna ca si mic dejun.
Se pot face in diverse combinatii: cu sunca , cascaval…etc

Ingrediente (pentru 12 bucati):
– 300 g faina
– 3 oua
– 450 ml lapte batut
– 3 linguri ulei
– 3 lingurite praf de copt
– 150 g cascaval
– 75 g telemea
– piper
– 12 rosii cherry

 
Preparare:
1. Se mixeaza ouala cu uleiul, adaugand apoi laptele, telemaua si cascavalul date pe razatoare.
2. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, un praf de piper.
3. Punem compozitia in forme, umpland doar 2/3 din forma si deasupra punem cireasa de pe tort: rosiile cherry, cate una in fiecare briosa.
4. Se dau la cuptorul preincalzit la 180C pentru aproximativ 35-40 min.

 

 
Anunțuri