O prajitura foarte simplu de realizat ca si dificultate. Ai ceva dulce intr-un timp extrem de scurt, inspirata de pe site-ul e-retete.ro

Ingrediente:
– 110 gr unt topit
– 140 gr biscuiti macinati ca pesmetul
– 65 gr nuca cocos
– 170 gr fulgi de ciocolata sau ciocolata de menaj
– 100 gr nuca taiata marunt
– 400 ml lapte condensat

Preparare:
1. Se topeste untul si se pune intr-o tava (eu am folosit una de ceramica de aprox. 13 x 25)
2. Se macina biscuitii si se pun in tava peste untul topit

 
3. Se adauga nuca de cocos (peste biscuiti)
 
 


4. Se pune jumatate din cantitatea de lapte condensat peste nuca de cocos

 
5. Se adauga stratul de ciocolata

6. Se adauga stratul de nuca

 

7. Se adauga cealalta jumatate de lapte condensat

 

8. Se da la cuptor la 180 de grade timp de 35 de minute, se lasa apoi la racit si se pune la frigider

Anunțuri